Luotettava Kumppani –yritys

Nosturiauto-, jakelu- ja pikakuljetukset

Kuljetuspalveluja

Pitkäaikaisten sopimusajojen lisäksi hoidamme kertaluonteisia toimeksiantoja nopeallakin aikataululla. Jakelu- ja pikakuljetukset, nostot, koneiden kuljetukset - kaikki vastuullisesti ja ammattitaidolla. Liikennöimme vilkkaimmin Etelä-Suomen alueella, joten Uudellamaalla ja etenkin pääkaupunkiseudulla löytyy usein nopeasti sopvia auto useimpiin kuljetustarpeisiin. Kaikissa autoissamme on reaaliaikainen GPS-paikannus ja lämpösäädellyissä yksiköissä etäseurattava lämpötilaseuranta. Tiedämme siis aina missä kuljetuksessa olevat tavarat kulkevat ja missä lämpötilassa elintarvikkeet ovat - ja asiakkaanamme sinäkin tiedät!

Pikatoimitukset

Pikakuljetukset kiireellä kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaille asti. Oli sitten kyse pienestä varaosasta tai monen tonnin painoisesta kuormasta, kuljetamme sen pikapikaa perille.

Lue lisää pikatoimituksista

Jakelukuljetukset

Meillä on suuri määrä autoja jakeluajossa pääkaupunkiseudulla mm. kappaletavaran ja lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden parissa. Yksittäisiin toimeksiantoihin löytyy yleensä nopeastikin vapaa auto. Suurempiin kokonaisuuksiin rakennamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyn ratkaisun.

Lue lisää jakelukuljetuksista

Nosturiautokuljetukset ja nostot

Nosturiautoillamme onnistuu kuljetukset ja nostot - kaikki veneiden kevät- ja syysnostoista rakennustyömaan asennustöihin. Meiltä mös "tunneliautot" ahtaisiin paikkoihin.

Lue lisää nosturiautopalveluistamme

Vaihtolavat

Meiltä vaihtolava-autot esimerkiksi koneiden kuljetukseen sekä jätelavojen toimittamiseen ja tyhjentämiseen.

Lue lisää vaihtolava-autoistamme

 

© Paul Rehn Oy Ab