Luotettava Kumppani –yritys

Nosturiautokuljetukset ja nostot

Meiltä saat erikokoisia nosturiautoja kaikenlaiseen kuljettamiseen ja nostamiseen, myös rakennustyömaan asennustöihin. Yhtenä erikoisuutenamme on erityisesti ahtaisiin ja mataliin kohteisiin sopivat pienet nosturiautot. Kalustona on yhteensä 16 nosturiautoa eri tehtäviin. Kuljetamme myös vaaralliset aineet (luokat 2-9). Meillä on useita autoja jatkuvasti liikkeellä etelä-suomen alueella, jatkuvan GPS-seurannan ansiosta löytyy yleensä satunnaisiin kiirekeikkoihin nopeasti auto läheltä.

Pienet tunneliautot - ahtaiden paikkojen nosturiautot

Pikkuautot tunneleihin ja parkkihalleihin. Autojen korkeus matalimmillaan 2,4 m ja leveys 2,3 m. Varustettu 4 tm nosturilla ja 5 m lavalla. Kantavuus jopa 3500 kg, voidaan kuljettaa 6 m pitkää tavaraa. Nosturilla nostokyky 800-1000 kg auton vierestä. Autoissa on myös kevytperävaunun vetomahdollisuus.

Keskiraskaat nosturiautot - kuljetuksiin ja jakeluun

Pääosa kalustostamme on 2- ja 3-akselisia nosturiautoja. Varustettu 7 metrin lavalla ja 12-33 tm nosturilla. Osassa myös takalaitanostin tai vaihtolavalaitteet. Kantavuudet jopa 13 tonnia autoilla ja perävaunuyhdistelmillä yli 40 tonnia. Nostureilla nostokyky vierestä 3-6,5 tonnia ja ulottuma 12-17 metriä jossa nostokyky 700-1300 kg, nosturista riippuen.

Raskas asennusnosturi - painavat ja korkealle tapahtuvat nostot, veneiden siirrot

Raskas 95 tonnimetrin nosturi yli 30 metrin ulottumalla. Maksimi nostokyky noin 20 tonnia auton vierestä. Autossa on 6,5 metrin rahtilava, hydraulisesti jatkettava peräosa ja venetuet sekä kölisyvennys veneiden kuljetusta varten. Autossa on noin 8 tonnin kantavuus ja perävaunun kanssa jopa yli 40 tonnia.

Nostokaavio ilman jibiä (3450 kg / 18,26 m) ladattavissa tästä (pdf)
Nostokaavio jibin kanssa (790 kg / 30,71 m) ladattavissa tästä (pdf)

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin | © Paul Rehn Oy Ab